Wednesday, 12 August 2015

Cinch Shake Mix

Apa Itu Cinch Shake Mix ? Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. 

Rumusan cinch diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. 

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. 


Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.


Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.


Ia mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina. Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan.


Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang. Cinch mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian. 


Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga. Ia memberi 35% atau lebih. Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan. Cinch shake adalah dari soya bukan GMO. 
Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee;

[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara          keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan pengganti hidangan yang sihat dan mengenyangkanUntuk keterangan lanjut / pembelian, hubungi ;                                             Nurul Afiqah

                                  Whatsapp 014 241 0755

                              Telegram/sms 013 960 6954

                    COD : Sg petani,kedah / penanti, p.pinang


2 comments:

  1. Esok nak bukak canister baru - cinch shake caffe latte;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap tu cinch shake cafe latte,favourite suami :)

      Delete